Bellen Offerte aanvragen
Overzicht

Vertaaldiensten

Wij zijn een vertaalbureau met gespecialiseerde vertalers voor onder meer juridische vertalingen, technische vertalingen én het vertalen van commerciële documenten of overheidsdocumenten.

Juridisch vertaalbureau

Juridische documenten vertalen? We staan voor je klaar met professionele tolken en kundige vertalers. Steeds meer juridische organisaties kiezen voor ons vertaalbureau vanwege onze zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Lees verder

Financieel vertaalbureau

Op zoek naar professionele vertalers voor je financiële documenten? Steeds meer financiële ondernemers maken gebruik van onze vakspecialisten vanwege onze zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Lees verder

Technisch vertaalbureau

Technisch vertaalwerk is specialistenwerk: het doet een beroep op de specifieke technische vakkennis van de vertaler. Al onze technische vertalers zijn native speakers met jarenlange ervaring in het vertalen van technische documenten.

Lees verder

Commercieel vertaalbureau

Commerciële vertalingen vragen om veel creativiteit – de doeltekst moet overtuigen en verleiden. En inzicht in de belevingswereld van de (buitenlandse) lezer is daarbij van belang. Daarom werken bij uitsluitend met vertalers met kennis van marketing, reclame en communicatie.

Lees verder

Overheid vertaalbureau

Overheidscommunicatie vraagt om correcte, betrouwbare informatieverstrekking en een scherp oog voor detail en voor politieke gevoeligheden. Precies waar onze native speaking vertalers goed in zijn.

Lees verder

Beëdigd vertaalbureau

Vertalingen.nl verzorgt ook beëdigde vertalingen voor elke branche. Onze vertalers voorzien de beëdigde vertaling dan van een verklaring, stempel en handtekening.

Lees verder

Spoedvertaling

We begrijpen dat je je vertaling liever gisteren ontvangt dan vandaag. Dagelijks verzorgen we spoedvertalingen voor vele opdrachtgevers in diverse branches. Ook officiële en beëdigde documenten kunnen wij met spoed laten vertalen.

Lees verder

Website vertalen

Wil je je website professioneel laten vertalen? Ga dan voor de hoogste kwaliteit. Wij vertalen namelijk niet alleen de tekst in elke gewenste taal, maar houden ook rekening met SEO en de juiste tone of voice.

Lees verder

Lokalisatie vertaalbureau

Jouw teksten worden altijd aangepast aan de behoeften en de verwachtingen van je buitenlandse doelgroep. Dat is lokalisatie. Om het mooi te zeggen: wij zorgen voor de linguïstische, culturele en technische eisen van de doelmarkt.

Lees verder

Softwarelokalisatie

Tablets en smartphones zijn niet mee weg te denken. Hoewel veel software geschreven is in het Engels, beheerst niet iedereen deze taal voldoende. Wij passen niet alleen de taal van je softwareproduct aan, maar denken ook aan de linguïstische, culturele en technische eisen van de doelmarkt.

Lees verder

Post-editen

Vertalingen met snellere levertijden, hoge consistentie en kwaliteit, én toch goedkoper? Dat kan met onze post-editing service. De vertaaloplossing voor klanten die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Lees verder
Meer weten?

Neem contact met ons op