Bellen Offerte aanvragen
Extra diensten

Handleiding vertalen

Heb je producten of diensten die je ook in het buitenland wilt aanbieden? Dan is een correcte en duidelijke gebruiksaanwijzing essentieel. Vertalingen.nl is een ervaren, gecertificeerd vertaalbureau met ruim 40 jaar ervaring met het vertalen van diverse soorten instructies. Lees hieronder wat wij voor je kunnen betekenen. Interesse in onze vertaaldiensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een aantrekkelijk aanbod.

Jouw bureau voor een handleidingvertaling

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertalen van instructies voor meerdere taalcombinaties

Vertalingen.nl beschikt over een uitgebreid team van native speaking vertalers. Zo verzorgen we duidelijke en correcte vertalingen van en naar het Nederlands. Ook kunnen we je ondersteunen voor handleidingvertalingen van en naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en vele andere talen.

Expertise in de volgende sectoren

We zijn een vertaalbureau dat zijn wortels in Rotterdam heeft en daarom hebben we van oudsher veel klanten uit de technische sector. Voor onder meer de volgende sectoren voeren we regelmatig vertalingen uit. Staat jouw sector niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 • Werktuigbouw
 • Chemie
 • Automotive
 • Elektrotechniek
 • Arbeidsvoorwaarden
 • ICT- en software

Over Vertalingen.nl

Vertaalbureau Vertalingen.nl verzorgt al ruim 40 jaar vakkundige vertalingen aan professionele organisaties. We zijn zowel ISO 17100- als ISO 18587-gecertificeerd. Dit betekent dat wij bewezen methodes hanteren voor een hoogkwalitatieve vertaling.

Als klant heb je toegang tot een innovatieve, gepersonaliseerde online omgeving waarin vertaalprojecten beheerd worden. Ons systeem koppelt vertaalprojecten aan vertalers met de benodigde kennis en ervaring. Technische vertaalopdrachten worden bijvoorbeeld daardoor altijd gekoppeld aan technische vertalers.

Neem contact met ons op

Vrijblijvende offerte

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Hoe kunnen we je helpen?