Bellen Offerte aanvragen

Jaarverslag vertalen

door gecertificeerd vertaalbureau Vertalingen.nl
Een jaarverslag is een financiële presentatie van je bedrijf. Voor veel bedrijven is het verplicht om ieder jaar een jaarverslag of jaarrekening op te stellen. Wil je een jaarverslag laten vertalen? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met ervaren financiële vertalers voor een perfecte vertaling van jaarverslagen en andere financiële documenten.

Professionele financiële vertalers

Bij Vertalingen.nl worden jaarverslagen vertaald door ervaren financiële vertalers. Ze kennen niet alleen de juiste vaktermen, maar hebben ook kennis van de sector waarin je bedrijf opereert. In de afgelopen 40 jaar hebben wij de vertaling verzorgd van honderden jaarrekeningen.

Wij vertalen van en naar meer dan 30 talen. Teksten worden altijd vertaald door een native speaking vertaler naar zijn of haar moedertaal. Daarnaast wordt de vertaalde tekst nagekeken door een tweede taalkundige. Zo garanderen wij een nauwkeurige vertaling van hoge kwaliteit. Bij de vertaling houden onze vertalers rekening met IFRS-regels zodat het jaarverslag voldoet aan internationale standaarden. Tot slot houden we ook rekening met de doelen van het verslag en het bedrijf.

Het is eveneens mogelijk om een jaarverslag door een beëdigde vertaler te laten vertalen.

Altijd een geheimhoudingsverklaring

Dankzij onze geheimhoudingsverklaring ben je verzekerd van uiterste discretie voor het vertalen van je jaarverslag. Daarnaast beschikken we over de ISO-17100 certificering. Dit betekent dat ons vertaalbureau voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan de kwaliteit van onze vertalingen en onze processen.

Laat je jaarrekening vertalen

Lever je diensten aan buitenlandse leveranciers of verkoop je producten aan internationale klanten? Dan is het professioneel laten vertalen van je jaarverslag of jaarrekening een extra service. Ook al ziet het verslag er gelikt uit, het bestaat ook uit financieel jargon en bedrijfsspecifieke termen. Zaak dus om een jaarverslag te laten vertalen door een expert.

Jaarverslag vertalen voor internationale klanten

Wil je indruk maken op je internationale klanten en ze een extra service verlenen?
Laat je jaarrekening professioneel vertalen in elke gewenste taal.

Wij leveren jaarverslagvertalingen in o.a. de volgende talen:

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Staat je vraag er niet tussen?