Bellen Offerte aanvragen
Vertaaldienst

Spoedvertaling

Moet een tekst urgent vertaald worden? Dagelijks verzorgen we spoedvertalingen voor vele opdrachtgevers in diverse branches. Ook officiële en beëdigde documenten kunnen wij met spoed vertalen. In alle gevallen zorgt vertaalbureau Vertalingen.nl voor een hoogkwalitatieve vertaling.
Wij leveren

Razendsnelle spoedvertalingen

 • Professionele native speaking vertalers
 • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
 • Altijd een check door een vakspecialist, ook bij spoed
 • Vertalingen in meer dan 30 talen

Spoedvertalingen in alle talen

Je kunt snel gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk van professionele en ervaren vertalers. Schakel ons gerust in voor je vertalingen van en naar alle talen, ook als je haast hebt.

We stellen dezelfde kwaliteitseisen aan een spoedvertaling als aan een reguliere vertaling. Dit houdt in dat je spoedvertaling altijd door een gediplomeerde, native speaking vertaler wordt verzorgd en dat je tekst na vertaling door een tweede vertaler wordt nagekeken op onder meer stijl, spelling en grammatica.

Vertaalbureau voor topkwaliteit én snel vertalen

Onze vertalers zijn uitermate flexibel en kunnen eventueel ook in het weekend werken zodat je de deadline haalt. Zit je met een heel strakke deadline? Dan kunnen wij de vertaling meestal op de dag zelf leveren. Als je nu een offerte aanvraagt voor een spoedvertaling, dan ontvang je binnen 2 uur een geheel vrijblijvend voorstel. Wil je graag meer informatie over onze vertaaldiensten? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Wij leveren spoedvertalingen in o.a. de volgende talen:

Over vertaalbureau Vertalingen.nl

Vertalingen.nl is een ISO 18587- en ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. We leveren al meer dan 40 jaar professionele vertalingen aan een grote verscheidenheid van bedrijven. We hebben daardoor ruime ervaring in diverse branches. We verzorgen onder meer juridische vertalingen, technische vertalingen, financiële vertalingen en beëdigde vertalingen. Uiteraard wordt de geheimhouding van je tekst gewaarborgd.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Staat je vraag er niet tussen?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.