Bellen Offerte aanvragen
Terugbelverzoek

We bellen je terug

We hebben je terugbelverzoek in goede orde ontvangen en je wordt zo snel mogelijk door een van onze projectmanagers teruggebeld.

Onze kwaliteitsgarantie

Een korte tekst, een spoedvertaling of een complex, meertalig project? We leveren snelle service op maat met native speaking vertalers die thuis zijn in hun vak. Elke vertaling doorloopt de volgende zes stappen.

 • 1
  Aanvraag

  Wij vertalen van en naar alle talen en ontvangen dan ook graag je teksten, vertaalwensen en extra informatie. Via ons online offerteformulier of via de mail.

 • 2
  Analyse & offerte

  Tijdens de analyse kijken we onder andere naar het aantal woorden, herhalingen en het vakgebied. Op basis daarvan ontvang je binnen 2 uur een offerte.

 • 3
  Perfecte match

  Nadat de offerte is goedgekeurd, gaan wij direct op zoek naar de perfecte match. We selecteren de
  best passende native speaking vertaler voor je.

 • 4
  Vertalen

  De vertaler gaat daarna aan de slag met het vertalen van de tekst waarbij er rekening wordt gehouden met jargon, de doelgroep en andere belangrijke factoren.

 • 5
  Revisie & levering

  Al onze vertalingen worden standaard gereviseerd door een tweede vakspecialist. Zo weet je zeker dat je een foutloze vertaling ontvangt in je mailbox.

 • 6
  Kwaliteitsgarantie

  Na levering vragen over de vertaling? Wij staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de aanpassingen. Je bent altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?