Bel me terug Offerte aanvragen
Extra diensten

DTP-service

Teksten worden vaak aangeleverd in een bepaalde opmaak omdat ze geprint of gedrukt gaan worden. Vertalingen.nl kan ervoor zorgen dat deze teksten na vertaling weer in dezelfde lay-out worden gezet zodat jouw document grotendeels intact blijft.

 

Met onze DTP-service:

  • Ontvang je je document na vertaling in dezelfde lay-out
  • Blijft je document grotendeels intact qua opmaak/vormgeving
  • Bespaar je veel tijd!

Wat is DTP?

Desktop publishing is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk met speciale software. Zoals boeken, tijdschriften, brochures en webteksten. De tekst in de ene taal wordt vervangen door een tekst in een andere taal waarbij de originele lay-out van je document intact blijft.

Door verschillen in onder andere woordlengte, taalbegrip en leestekens is DTP vaak noodzakelijk. Anders past de doeltekst niet of sluipen er fouten in je document.

De voordelen

Vaak loop je zelf te knoeien met het op de juiste manier weergeven van een vertaling in bijvoorbeeld een brochure. De uitlijning klopt niet, er zit te veel witruimte aan de bovenkant en de tekst is niet leesbaar. Ervaar het gemak van onze DTP-service en laat onze specialisten na vertaling de teksten weer in dezelfde lay-out terugzetten. Dat bespaart jou weer tijd en moeite.

Als je ons de drukproef laat lezen, controleren wij alle geplaatste teksten voordat je de bestanden naar de drukker stuurt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Jij hebt een vraag?
Wij het antwoord
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.