Bellen Offerte aanvragen
Frans vertaalbureau
Gecertificeerd

Vertaalbureau Frans

Nederlands

Frans wordt niet alleen in Frankrijk gesproken, maar ook in België, Canada, Frans Guyana en grote delen van Westelijk Afrika. Frankrijk hoort bij de 5 belangrijkste exportlanden voor Nederland die gezamenlijk ongeveer 61% van de Nederlandse export voor hun rekening nemen.

Native Franse vertalers

De vertaalwerkzaamheden worden door ervaren en kundige Franse vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Franse taal. Wist je dat Franse teksten vaak wel 15% langer zijn dan bijvoorbeeld Engelse teksten? In het Frans zijn nou eenmaal meer woorden nodig om hetzelfde te zeggen.

Al onze Franse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie wordt altijd rekening gehouden.

Een goed Frans vertaalbureau herkennen

Fransen staan bekend als chauvinistisch en ze waarderen het dan ook als Franse teksten goed geschreven zijn. Door het inschakelen van een Frans vertaalbureau voorkom je blunders en maak je gegarandeerd een goede indruk. 

De volgende drie punten vinden onze klanten belangrijk als ze bij ons komen voor een Franse vertaling:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Franse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Franse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Franse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Om aan deze eisen te voldoen, maken wij gebruik van een gepersonaliseerde online vertaalomgeving waar onze vertalers, revisors en onze projectmanagers samen aan jouw vertaalopdracht werken. Daarnaast is ons kwaliteitssysteem en zijn onze interne procedures er volledig op gericht om op vertrouwelijke wijze met klantinformatie en -documentatie om te gaan.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?