Bellen Offerte aanvragen
Frans vertaalbureau
Gecertificeerd

Vertaalbureau Frans

Nederlands

Ben je op zoek naar een vertaler Frans Nederlands of een andere taalcombinatie? Vertalingen.nl heeft een uitgebreid team van ervaren vertalers voor vertalingen van en naar het Frans. We hanteren een bewezen werkwijze voor een gegarandeerd hoogkwalitatieve vertaling. Heb je interesse in onze B2B-vertaaldiensten? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 2 uur ontvang je een aantrekkelijk voorstel.

We bieden professionele vertalers Frans

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Hoge kwaliteit gegarandeerd
✓ Binnen 2 uur een vrijblijvende offerte

Native Franse vertalers

De vertaalwerkzaamheden worden altijd door ervaren en kundige Franse vertalers uitgevoerd. Onze vertalers zijn native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Franse taal. Onze native speaking vertalers zijn grammaticaal voortreffelijk en beschikken over een uitmuntend taalgevoel. Hierdoor hanteren ze de correcte terminologie en leggen ze het gewenste gevoel in een vertaling. Wist je dat Franse teksten vaak wel 15% langer zijn dan bijvoorbeeld Engelse vertalingen? In het Frans zijn nou eenmaal meer woorden nodig om hetzelfde te zeggen.

Al onze Franse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie wordt altijd rekening gehouden. Waar nodig brengt de corrector verbeteringen aan in de vertaling.

Frans vertaalbureau voor de volgende sectoren

We zijn actief in onder meer de volgende branches.

 • Juridische vertaling Frans
 • Technische vertaling Frans
 • Medische vertaling Frans
 • Financiële vertaling Frans
 • Commerciële vertaling Frans

Vertalers Frans voor deze teksten

Vertalingen.nl vertaalt onder andere de volgende documenten. Wil je een andersoortige tekst voor je bedrijf laten vertalen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en andere instructies
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Over de branches waarin we actief zijn

Juridische vertaling Frans

Onze gediplomeerde vertalers zorgen voor een nauwkeurige vertaling van diverse soorten juridische documenten. Het vertaalde document biedt altijd de gelijke juridische dekking als de brontekst.

Technische vertaling Frans

Vertalingen.nl beschikt over technische vertalers voor het vertalen van gebruiksaanwijzingen, productspecificaties en andere technische teksten.

Financiële vertaling Frans

Onze financiële vertalers houden rekening met de doelstellingen van je document en zorgen voor een uiterst precieze vertaling. Uiteraard worden je teksten discreet behandeld.

Commerciële vertaling Frans

Een commerciële tekst moet niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook het goede gevoel communiceren. Je tekst wordt altijd vertaald door een moedertaalspreker met een haarfijn taalgevoel.

Over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Frans

Onze juridische vertalers begrijpen dat in een contract ieder woord belangrijk is. Daarom zorgen we altijd voor een consciëntieuze vertaling van contracten en andere overeenkomsten.

Algemene voorwaarden vertalen Frans

Voor een goede samenwerking zijn duidelijke afspraken essentieel. Vertalingen.nl vertaalt onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden van en naar het Frans.

Handleiding vertalen Frans

Een handleiding moet correct en duidelijk zijn. We zorgen daarom dat instructies in iedere taal goed te begrijpen zijn.

Folder en brochure vertalen Frans

Natuurlijk wil je in je vertaalde folder hetzelfde gevoel overbrengen als in je originele folder. Wij leggen de gewenste emotie in je marketingmateriaal. Zo raak je altijd de juiste snaar.

Jaarverslag vertalen Frans

Een jaarverslag is een zeer belangrijk financieel document. We verzorgen daarom perfecte vertalingen waarin rekening gehouden wordt met de doelstelling van het document.

Website vertalen Frans

Om de Franstalige markt te bereiken is een Franstalige website cruciaal. Onze website-vertalers schrijven wervende webteksten en houden indien gewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Beëdigde vertaling Frans

Zoek je een beëdigd vertaler Frans? In ons team beschikken we over beëdigde vertalers voor een officiële vertaling van diverse soorten teksten. Meer informatie over deze dienst vind je op de pagina beëdigd vertaalbureau.

Een goed Frans vertaalbureau herkennen

Fransen staan bekend als chauvinistisch en ze waarderen het dan ook als Franse teksten goed geschreven zijn. Door het inschakelen van een Frans vertaalbureau voorkom je blunders en maak je gegarandeerd een goede indruk. 

De volgende drie punten vinden onze klanten belangrijk als ze bij ons komen voor een Franse vertaling:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Franse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren.
 2. Kwaliteit: al onze Franse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren.
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Franse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Om aan deze eisen te voldoen, maken wij gebruik van een gepersonaliseerde online vertaalomgeving waar onze vertalers, revisors en projectmanagers samen aan een vertaalopdracht werken. Daarnaast is ons kwaliteitssysteem en zijn onze interne procedures er volledig op gericht om op vertrouwelijke wijze met klantinformatie en -documentatie om te gaan.

Wist je dat..

Frans wordt niet alleen in Frankrijk gesproken, maar ook in België, Canada, Frans Guyana en grote delen van Westelijk Afrika. In de volgende 29 landen is het Frans een officiële taal.

 1. België
 2. Benin
 3. Burkina Faso
 4. Burundi
 5. Canada
 6. Centraal-Afrikaanse Republiek
 7. Comoren
 8. Congo-Brazzaville
 9. Congo-Kinshasa
 10. Djibouti
 11. Equatoriaal-Guinea
 12. Frankrijk
 13. Gabon
 14. Guinee
 15. Haïti
 16. Ivoorkust
 17. Kameroen
 18. Luxemburg
 19. Madagaskar
 20. Mali
 21. Monaco
 22. Niger
 23. Rwanda
 24. Seychellen
 25. Senegal
 26. Togo
 27. Tsjaad
 28. Vanuatu
 29. Zwitserland
Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?