Bel me terug Offerte aanvragen
Thai vertaalbureau
Vertaalbureau

Thai

Nederlands

Het Thai is de officiële taal in Thailand en wordt door ongeveer 90% van de Thaise bevolking gesproken. Daarnaast bestaan er nog vier grote dialecten. In totaal spreken zo’n 60 miljoen mensen Thai.

Native Thai vertalers

Zakendoen in een opkomende markt of een ontwikkelingsland kan zeer voordelig zijn. Daarbij is het wel van belang dat je de zakencultuur van het land kent. Wil je zakendoen in Thailand dan doe je er goed aan om een intensief contact te onderhouden met je zakenpartner. De Thai stelt een brief meer op prijs dan een e-mail.

Benut alle kansen op de Thaise markt en laat je teksten vertalen in het Thai. Native speaking Thaise vertalers zetten teksten om in perfect Thai waarbij rekening wordt gehouden met de Thaise cultuur.

Alle Thaise vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Thai vertaalbureau herkennen

Thailand heeft een grote consumentenmarkt met veel potentie. Huishoudens met een hoog inkomen kiezen duurdere merken boven goedkopere merken. Zakendoen in dit land kan dus zeer interessant zijn. 

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Thais vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Thaise vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Thaise vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Thaise vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Thaise vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.