Bel me terug Offerte aanvragen
Deens vertaalbureau
Vertaalbureau

Deens

Nederlands

Denemarken staat wereldwijd bekend om hoogwaardige kwalitatieve producten. Er worden veel zaken gedaan tussen Nederlandse en Deense bedrijven in de voedingsindustrie en de landbouw. Ook Deense designmeubelen zijn tegenwoordig trendy en populair in Nederland. De Deense taal wordt gesproken door zo’n 5,5 miljoen mensen.

Native Deense vertalers

Zakendoen in Denemarken is niet moeilijk. De Denen zijn direct in hun communicatie. Ze houden niet van small talk, maar komen liever direct to the point. Om alle kansen op de Deense afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Deens. Native sprekende Deense vertalers zetten teksten om in perfect Deens. Daarnaast worden de vertalingen aangepast aan de gewoonten en gebruiken van het land.

Alle Deense vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Deens vertaalbureau herkennen

Hoewel zakelijke besprekingen in het Engels gevoerd kunnen worden, en in het zuidelijke gedeelte van het land (Sønderjylland) soms zelfs in het Duits, is het aan te raden zelf een paar woorden Deens te spreken. In verdere communicatie is het van belang om contracten en andere belangrijke documenten vertaald te hebben in het Deens.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Deens vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Deense vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Deense vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Deense vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Deense vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.