Bellen Offerte aanvragen
Deens vertaalbureau
Vertaalbureau

Deens

Nederlands

Veel Nederlandse ondernemers doen zaken in Denemarken en de export van Nederland naar dit Scandinavische land bedroeg € 6,5 miljard in 2020. Doet jouw bedrijf zaken in Denemarken of met een Deens bedrijf en zoek je een Deens vertaalbureau? Vertalingen.nl ondersteunt bedrijven al meer dan 40 jaar bij vertalingen van en naar het Deens. Lees hieronder wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of vraag direct een  offerte aan. Binnen 2 uur ontvang je een geheel vrijblijvend aanbod voor jouw vertaling.

Deens vertaalbureau voor deze vakgebieden

We zijn een bureau met expertise in de volgende specialismen.

 • Juridische vertaling Deens
 • Technische vertaling Deens
 • Financiële vertaling Deens
 • Commerciële vertaling Deens
 • Medische vertaling Deens

Vertaling Deens voor deze teksten

Zoek je een vertaler Deens voor een van de volgende teksten? We helpen je graag. Wordt de tekst die je wilt laten omzetten niet vermeld? Neem dan toch gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

 • Algemene voorwaarden
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigd vertaler Deens

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor een beëdigde vertaling Deens? In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Deens voor een officiële vertaling van diverse soorten documenten, zoals octrooien en overheidsdocumentatie.

Waarom kiezen voor Vertalingen.nl

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Deze organisaties vertrouwen op Vertalingen.nl

Native vertalers Deens

Zakendoen in Denemarken is voor Nederlanders relatief gemakkelijk. De Denen zijn direct in hun communicatie. Ze houden niet van small talk, maar komen liever direct to the point. Om alle kansen op de Deense afzetmarkt optimaal te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Deens. Native sprekende Deense vertalers zetten teksten om in perfect Deens. Ze zijn grammaticaal uitmuntend en beschikken over een haarfijn taalgevoel. Daarnaast worden de vertalingen aangepast aan de gewoonten en gebruiken van het land.

Alle Deense vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Vertalingen.nl is een bureau voor vertalingen Deens Nederlands en Nederlands Deens, maar ook voor andere taalcombinaties zoals:

Bekijk op de pagina talen alle talen waar wij van en naar toe vertalen.

Onze vakgebieden

Juridische vertaling

Onze juridische vertalers Deens zorgen voor nauwkeurige vertalingen van onder andere contracten en algemene voorwaarden. We waarborgen dat de vertaalde tekst de gelijke juridische dekking biedt als het origineel.

Meer informatie over onze juridische vertalingen

Technische vertaling

We vertalen al meer dan 40 jaar voor diverse soorten technische bedrijven. Hierdoor hanteren we de correcte terminologie in jouw vertaling.

Meer informatie over onze technische vertalingen

Financiële vertaling

De financieel gediplomeerde vertalers van Vertalingen.nl vertalen diverse soorten financiële  documenten van en naar het Deens.

Meer informatie over onze financiële vertalingen

Commerciële vertaling

Als je een marketingtekst wilt laten vertalen naar het Deens, dan wil je niet alleen een taalkundig correcte, maar ook een wervende vertaling. Dankzij onze native vertalers kun je daar altijd op rekenen.

Meer informatie over onze commerciële vertalingen

Over de teksten die we vertalen

Vertaling algemene voorwaarden

Voor een succesvolle samenwerking zijn algemene voorwaarden cruciaal. Wij zorgen daarom voor foutloze en heldere voorwaarden in iedere taal.

Vertaling contract

Wil je een contract van of naar het Deens laten vertalen? Onze juridische collega’s zorgen voor een uiterst precieze vertaling van je overeenkomst. Het vertaalde contract biedt de gelijke juridische dekking als het oorspronkelijke document.

Vertaling handleiding

Een gebruiksaanwijzing moet kloppen en duidelijk zijn. Vertalingen.nl schrijft daarom heldere vertalingen in het Deens en andere talen.

Vertaling folder

Je wilt met je vertaalde folder natuurlijk een goede indruk maken in het buitenland. Onze native speaking vertalers raken de juiste snaar en leggen de gewenste emotie in je vertaalde folders en brochures.

Vertaling jaarverslag

Onze financiële vertalers zetten alle woorden, cijfers en komma’s ook in het vertaalde verslag op de juiste plaats. Eveneens houden we rekening met de doelstellingen van het document.

Vertaling website of webshop

Hoewel Denen bovengemiddeld goed Engels spreken, bereik je de Deense online markt echt goed met een website in het Deens. Onze vertalers schrijven converterende webteksten en houden indien gewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We zijn in staat om rechtstreeks in populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento te vertalen. Hierdoor kunnen we een groot deel van het vertaalproces uit handen nemen.

Meer informatie over vertalen van websites

Een goed Deens vertaalbureau herkennen

Hoewel zakelijke besprekingen in het Engels gevoerd kunnen worden, en in het zuidelijke gedeelte van het land (Sønderjylland) soms zelfs in het Duits, raden we aan om zelf een paar woorden Deens te spreken. In verdere communicatie is het van belang om contracten en andere belangrijke documenten vertaald te hebben in het Deens.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Deense vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder maken we gebruik van de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Deze zorgen ervoor dat onze Deense vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?