Vertaalbureau Koreaans | Koreaans vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Koreaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Koreaans

Nederlands

De Koreaanse taal wordt in zowel Zuid- als Noord-Korea gesproken. Er zijn circa 78 miljoen mensen wereldwijd die de Koreaanse taal machtig zijn. Het Koreaans heeft nauwe banden met het Chinees: meer dan de helft van de Koreaanse woordenschat is afkomstig van het geschreven Chinees. Zuid-Korea is een traditioneel en conservatief land, ook in het zaken doen met andere landen.

Native Koreaanse vertalers

Op technologisch gebied is Zuid-Korea zeer vooruitstrevend. Er bestaan volop kansen voor ondernemers in de chemie, elektronica, landbouw en farmaceutische industrie. Ben je van plan zaken te doen in Zuid-Korea? Neem dan vooral je visitekaartjes mee. Het visitekaartje is zeer belangrijk in dit land en zonder kaartje zien ze je niet voor vol aan. Ontvang je zelf een kaartje, lees deze dan direct. Hiermee toon je respect.

Ondanks de groeiende economie spreken ze zeer slecht Engels. Onze ervaren en professionele Koreaanse vertalers hebben de juiste kennis en weten welke taal in welke regio wordt gesproken. Bij zakendoen in Korea is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native Koreaanse vertaler kan hierbij uitkomst bieden. Allerhande documenten worden van het Koreaans naar het Nederlands vertaald en andersom. Alle Koreaanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Koreaans vertaalbureau herkennen

Zakendoen met Korea is zeer interessant, wel is het van belang dat je goed voorbereid bent. Schakel voor belangrijke vertalingen een goed Koreaans vertaalbureau in. 

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Koreaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Koreaanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Koreaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Koreaanse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.