Bellen Offerte aanvragen
Thai vertaalbureau
Vertaalbureau

Thai

Nederlands

Thailand is een aantrekkelijk land voor buitenlandse investeerders. Het land heeft een vrije handelseconomie en goed ontwikkelde infrastructuur. Doe jij zaken met een Thais bedrijf of onderneem je in dit land? Zoek je een partner voor ondersteuning op het gebied van communicatie? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met ruim 40 jaar vertaalervaring. Lees hieronder verder wat wij voor je kunnen betekenen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt binnen 2 uur een aantrekkelijk voorstel.

Thai vertaalbureau met de volgende voordelen

✓ Native speaking vertalers Thai
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte
✓ Vertaalbureau Nederlands Thai én voor andere taalcombinaties

Beëdigde vertaling Thai

Zoek je een beëdigde vertaler Thai Nederlands of andersom voor een officiële vertaling? Bij onze beëdigde vertalers zijn je documenten in goede handen. Onze beëdigde vertalers voorzien de vertaling van een stempel, verklaring en handtekening.

Vertaalbureau Thai voor de volgende branches

 • Juridisch vertalen Thai
 • Technisch vertalen Thai
 • Medisch vertalen Thai
 • Financieel vertalen Thai
 • Commercieel vertalen Thai

Vertaling Thai voor deze documenten en teksten

 • Algemene voorwaarden
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops
Staat de tekst die je wilt vertalen van het Nederlands naar het Thai of andersom niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op, want de kans is groot dat we dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers je toch van dienst kunnen zijn.

Native Thai vertalers

Zakendoen in een opkomende markt kan zeer voordelig zijn. Daarbij is het wel van belang dat je de zakencultuur van het land kent. Wil je zakendoen in Thailand dan doe je er goed aan om een intensief contact te onderhouden met je zakenpartner. De gemiddelde Thai stelt een brief meer op prijs dan een e-mail.

Benut alle kansen op de Thaise markt en laat je teksten vertalen in het Thai. Onze native speaking Thaise vertalers zetten teksten om in perfect Thai waarbij rekening wordt gehouden met de Thaise cultuur.

Alle vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

We vertalen Thai Nederlands, Nederlands Thai, maar ook van en naar andere talen, waaronder:

Meer over onze vakgebieden

Juridische vertaling Thai

De vertaling van een juridische tekst wordt bij Vertalingen.nl altijd uitgevoerd door een juridisch gediplomeerde vertaler. We zorgen in alle gevallen voor een uiterst precieze vertaling die dezelfde juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.

Technische vertaling Thai

We zijn een vertaalbureau uit Rotterdam en daarom hebben we van oudsher veel klanten uit de technische industrie. Profiteer van onze kennis en ervaring voor een perfecte technische vertaling.

Financiële vertaling Thai

Een financiële vertaling is een eigen specialisme en ook hiervoor beschikken we dankzij ons netwerk over de benodigde expertise. We vertalen onder meer offertes, contracten, auditverslagen en jaarrekeningen.

Commerciële vertaling Thai

Als je een brochure vertaalt, wil je natuurlijk een taalkundig correcte tekst. Maar je wilt ook de gewenste emotie overbrengen en vooral niet de plank misslaan. Onze native speaking vertalers houden rekening met culturele gevoeligheden en raken altijd de juiste snaar.

Meer over de teksten die we vertalen

Algemene voorwaarden vertalen

Een succesvolle samenwerking is gebaseerd op goede, heldere afspraken. Daarom verzorgen we duidelijke vertalingen van algemene voorwaarden, evenals aankoopvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden.

Contracten vertalen

Bij de vertaling van een contract telt ieder woord. We zorgen daarom voor zeer nauwkeurige vertalingen van contracten en andere overeenkomsten. Het vertaalde contract zal dezelfde juridische dekking bieden als het origineel.

Handleiding vertalen

Een goede handleiding klopt en is duidelijk. Onze technische vertalers schrijven dankzij hun ervaring heldere en foutloze gebruiksaanwijzingen in iedere taal.

Folder vertalen

Sla je met je folder de spijker op zijn kop en wil je dit ook met je vertaalde folder bereiken? Onze native vertalers beschikken over een uitmuntend taalgevoel en leggen de gewenste emotie in jouw vertaalde folder.

Jaarverslag vertalen

Onze financiële vertalers zorgen voor een vakkundige vertaling van je jaarverslag. We houden rekening met de doelstellingen van het document en uiteraard wordt je jaarverslag discreet behandeld.

Website vertalen

Wil je de Thaise online markt bereiken? Dan kan een website in het Thai daar zeker bij helpen. Onze websitevertalers schrijven converterende webteksten en houden, indien gewenst, rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We zijn in staat om rechtstreeks in populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento te vertalen. Hierdoor kunnen we  het vertaalproces geheel uit handen nemen.

Een goed Thai vertaalbureau herkennen

Thailand heeft een grote consumentenmarkt met veel potentie. Huishoudens met een hoog inkomen kiezen duurdere merken boven goedkopere merken. Zakendoen in dit land kan dus zeer interessant zijn.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Thais vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

Snelheid: wij hebben meerdere Thaise vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren.

Kwaliteit: al onze Thaise vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren.

Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Thaise vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren.

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Thaise vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?