Plunet Vertaalportaal: altijd en overal Opdrachten aanvragen!
Bellen Offerte aanvragen
Vertaalproces

Plunet vertaalportaal: altijd en overal vertaalopdrachten aanvragen

Martin Koster

Martin Koster

Algemeen directeur Vertalingen.nl sinds 1999.

Het doorgeven van nieuwe vertaalopdrachten moet vlot verlopen zodat je als klant zo snel mogelijk je vertaling in huis hebt. En dat kan nu bij Vertalingen.nl met ons nieuwe vertaalportaal Plunet!

Wat is een Plunet?

Plunet is ons nieuwe vertaalmanagementsysteem: een beveiligde en gepersonaliseerde online omgeving waar onze grotere klanten vertaalopdrachten kunnen doorgeven, de status van hun vertalingen kunnen volgen en facturen kunnen inzien.

Hoe ziet het Plunet vertaalportaal eruit?

Graag laten we je zien hoe ons nieuwe vertaalportaal eruit ziet. Je kunt offertes aanvragen, direct opdrachten plaatsen, facturen inzien en onze tarieven bekijken. Vooralsnog is het vertaalportaal beschikbaar in het Engels en het Duits. Maar we zouden geen vertaalbureau zijn als het vertaalportaal ook snel vertaald zal worden in het Nederlands.

Wat zijn de voordelen van Plunet voor de klant?

Een kwalitatief hoogwaardige vertaling zo snel mogelijk geleverd. Dat is wat onze klanten willen en waar wij ons elke dag weer voor inzetten. We zetten de voordelen van ons nieuwe vertaalportaal graag voor je op een rij:

Kortere communicatielijnen
Over en weer mailen tussen onze medewerkers op kantoor en terugkerende klanten over een bepaald project is nu verleden tijd. De meeste communicatie gaat via het vertaalportaal zodat je geen mailtjes meer hoeft te sturen en iedereen binnen je organisatie op de hoogte is van lopende projecten.

Uiteraard blijft onze persoonlijke service bestaan en beantwoorden we graag je mail!

Efficiëntere en snellere verwerking
Na ontvangst van de offerte kun je deze online bevestigen en wordt de aanvraag rechtstreeks in onze workflow opgenomen. Alle verstrekte informatie, van talencombinatie tot gewenste levertijd, wordt centraal opgeslagen in het systeem waardoor het vertaalproject direct van start kan gaan. En je dus je vertaling sneller ontvangt van ons.

Altijd en overal opdrachten aanvragen
Waar je ook bent, via het vertaalportaal kun je altijd en overal een nieuwe vertaalopdracht doorgeven. Het enige dat je hoeft te doen is de brontekst uploaden, de talencombinatie en gewenste levertermijn doorgeven en eventuele opmerkingen toevoegen. Klik op ‘Verzenden’ en onze projectmanagers ontvangen automatisch bericht en gaan direct voor je aan de slag.

Volgen van het hele vertaalproces

Hoe handig is het om vertalingen van A tot Z te kunnen volgen?

Iedereen binnen je organisatie kan op elk gewenst moment de status van de vertaling bekijken. Zo hoeven er geen mailtjes meer gestuurd te worden naar de projectmanager, maar zie je in het portaal precies in welke fase van het vertaalproces de vertaling zich bevindt.

Back-up van al je vertalingen
Het kan voorkomen dat je een reeds vertaald document niet meer terug kunt vinden in je mail. Ook daarbij is ons vertaalportaal je van dienst. Je beschikt altijd over alle geüploade documenten. Van brontekst tot vertaling.

Met andere woorden: er is altijd een back-up van alle documenten.

Online facturen bekijken
Als kers op de taart worden ook alle facturen via het vertaalportaal verstuurd en heb je zicht op de tarieven. Zo heb je alle facturen op één centrale plek en kun je ze altijd en overal bekijken.

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.