Bel me terug Offerte aanvragen

Tarieven vertaalbureau

Je kunt bij ons rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze tarieven zijn aantrekkelijk en je komt bij ons niet voor verrassingen te staan. In onze transparante tarievenstructuur berekenen we slechts het aantal vertaalde woorden minus de herhalingsgraad. Alle prijzen zijn altijd inclusief de standaard correctieronde.

Tarieven vertaalbureau

De vertaaltarieven zijn gebaseerd op het aantal woorden geteld in de vertaling (doeltaal-telling). Iedere vertaling staat op zich. De prijs wordt bepaald door onder andere de omvang, de soort en de gewenste deadline van de vertaling.

Prijzen inclusief correctieronde

We vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze vertalingen worden standaard aan een tweede vertaler voorgelegd voor een correctieronde. Zo kunnen wij vertalingen van hoge kwaliteit bieden.

Correctieronde
Talencombinaties

Talencombinaties

Bepaalde talencombinaties zijn goedkoper dan andere. De prijs van een vertaling wordt bepaald door onder meer de schaarste of juist overvloed van de specialistische linguïstische kennis die nodig is voor een vertaling. Wij leveren vertalingen in alle talen. Daardoor is het lastig om één prijs per woord voor een vertaling te noemen.

Overtuig jezelf van onze kwaliteit

Gratis proefvertaling

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.