Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalproces

Trots op onze ISO 17100-certificering 2016!

Je mag van een vertaalbureau natuurlijk verwachten dat de kwaliteit hoog is. Opdrachtgevers kijken steeds vaker naar de ISO-norm voor vertaalbureaus sinds de introductie hiervan vorig jaar. Onlangs is ons bureau wederom met vlag en wimpel geslaagd voor de audit. Hoewel we zelf al jaren scherp zijn op een optimale kwaliteit, zijn we natuurlijk trots als een onafhankelijke auditor dat tevens bevestigt.

Nadat we deze nieuwe ISO-certificering voor vertaalbureaus in 2015 meteen als eerste in Nederland hadden behaald, merken we nog sterker hoe belangrijk kwaliteit voor opdrachtgevers is. Voor onze bestaande relaties was de certificering een bevestiging van de kwaliteit. Ook hebben veel nieuwe opdrachtgevers ons het vertrouwen gegeven.

Opdrachtgevers worden steeds selectiever…

Door de snel toenemende concurrentie in de vertaalbranche is een kwaliteitswaarborg inmiddels een must. Grotere bedrijven en organisaties werken inmiddels bijna allemaal met gecertificeerde bureaus. Zo krijgt Vertalingen.nl steeds meer opdrachten van partijen zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken, TES Industries, BKR, Duraship, en Leeman, Verheijden en Huntjens advocaten.

Vertrouwen

Martin Koster, oprichter en directeur van vertaalbureau Vertalingen.nl: “Natuurlijk zijn we zelf blij dat we ook dit jaar weer zijn geslaagd voor deze internationale ISO-standaard. Toch is de certificering voor ons vooral een bekrachtiging dat we het goed doen. Iets wat we echter niet kunnen doen zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Dat we dat ook krijgen, daar zijn we eigenlijk nog net iets trotser op.”

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.