Bel me terug Offerte aanvragen
Commercieel, Juridisch, Lokalisatie

Commerciële en juridische vertalingen voor abflexkracht

Martin Koster

Martin Koster

Algemeen directeur Vertalingen.nl sinds 1999.

abflexkracht is een uitzendbureau en detacheringsbureau in de agrarische sector.  Ze zetten zich al meer dan 50 jaar in om de groene sector van dienst te zijn. Daarnaast zenden ze ook uitzendkrachten uit: van productiemedewerkers (veelal Pools) tot bedrijfleiders.

Commerciële en juridische vertalingen

Voor abflexkracht vertaalt Vertalingen.nl onder andere vacatureteksten, websiteteksten en overeenkomsten van het Nederlands naar het Engels en Pools. Naast commerciële en juridische vertalingen verzorgen wij ook de vertaling van werknemersgidsen waar alle werkzaamheden voor nieuwe uitzendkrachten worden uitgelegd.

Waar houden we als vertaalbureau rekening mee?

Bij het vertalen van juridische vertalingen zoals contracten zijn er altijd elementen om rekening mee te houden. Voorbeelden zijn de belastingregels en arbeidsvoorwaarden; deze blijven namelijk nog steeds gelinkt aan het land van de brontaal. Wanneer deze mee veranderen, noemen wij dit lokalisatie: een extra dienst op de ‘normale’ vertaling. Onze native speaking vertalers lezen zich in en houden rekening met de regels van het desbetreffende land.

Ook spreekt elk bedrijf haar werknemers op een andere manier aan. Het ene bedrijf is informeler dan het andere. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen. Daarom zorgen wij dat er altijd een passende vertaler wordt geselecteerd die thuis is in de desbetreffende sector en die gebruikmaakt van de juiste tone of voice.

De klant vertelt

“Wij laten regelmatig teksten vertalen door Vertalingen.nl. Naar het Pools en het Engels. Het verbaast me iedere keer weer hoe snel ik terugkoppeling krijg op een vertaalverzoek. Dat werk heel prettig. Via een heldere terugkoppeling per e-mail weet ik direct wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Bij de vertalingen wordt goed rekening gehouden met de doelgroep die wij aangeven waardoor ook de vertaalde teksten passend zijn voor de lezer. De snelheid van levering en de kwaliteit zijn de reden waarom wij iedere keer weer terugkomen bij Vertalingen.nl. Dat de prijs/kwaliteit ook nog goed is nemen we de koop toe!”

Marianne Vlak,
Manager Marketing & Communicatie abflexkracht

Vertaling van videoteksten

Om goede flexwerkers te vinden voor de groene sector maakt dit uitzendbureau onder andere gebruik van instructievideo’s. Vertalingen.nl mocht de voice-over van onderstaande video vertalen naar het Pools. Wil je ook de Nederlandse versie bekijken, kijk dan hier.

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.